Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Ritkaság - Central Passage

93 m2Alapterület 3 Szoba
199 000 000 FtÁr
364883Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

37 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját teremgarázshely Parkolás

Emelet 7

Legfelső emelet

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2007 Építés éve

Keleti Tájolás

Páratlan lehetőség a belváros legfelkapottabb részén!
Andrássy út, Deák tér szomszédságában, a Király utca elején, Gozsdu-udvarral szemben található rendkívül népszerű 2007-ben épült Central Passage-ban legfelső emeleti, penthouse jellegű újszerű lakás, berendezve eladó.
Páratlan, mert ebben a házban vagy bármelyik környező újabb épületben csak alkalmanként van a piacon eladó lakás. Páratlan, mert a legfelső emeleten van, mert 37 nm-es, a Szabadság szobor és a Bazilika felé néző sarok terasszal rendelkezik, mert saját gépkocsibeálló is jár hozzá felár nélkül, mert a komplett berendezéssel együtt megvehető, mert szinte 100%-os kihasználtsággal üzemeltethető.
Az épület aljában éttermek, fitness terem is megtalálható, maga a ház szinte szállodai színvonalat képvisel, ahol szerződhetünk takarítócéggel, recepcióval vagy akár a teljes bérbeadás kiszervezhető.
A lakás tulajdoni lapon 93 nm-es, ami felével tartalmazza a teraszt is. Ideális elrendezésű: tágas, napos, étkezős nappalival, több szárnyú ajtóval szeparálható vagy egybenyitható konyhával, 2 kényelmes hálószobával, külön fürdő és wc-vel, közlekedő helyiségekkel rendelkezik.
Az igazi különlegességét a 37 nm-es zavartalan terasz adja.
Igazán egyedi ingatlan, melynek az értéke csak növekedni fog, egyedülálló lehetőség akár befektetni szándékozóknak, akár nagyvárosi impozáns otthonra vágyóknak.
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok