公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Ritkaság - Central Passage

93 m2面积 3 房间
199 000 000 HUF价格
364883识别码
更多信息

全景 风景

就像新 状态

Tégla 架构

37 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

自己的大车库 停车

几层 7

顶层

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2007 修建年

Kelet 方向

Páratlan lehetőség a belváros legfelkapottabb részén!
Andrássy út, Deák tér szomszédságában, a Király utca elején, Gozsdu-udvarral szemben található rendkívül népszerű 2007-ben épült Central Passage-ban legfelső emeleti, penthouse jellegű újszerű lakás, berendezve eladó.
Páratlan, mert ebben a házban vagy bármelyik környező újabb épületben csak alkalmanként van a piacon eladó lakás. Páratlan, mert a legfelső emeleten van, mert 37 nm-es, a Szabadság szobor és a Bazilika felé néző sarok terasszal rendelkezik, mert saját gépkocsibeálló is jár hozzá felár nélkül, mert a komplett berendezéssel együtt megvehető, mert szinte 100%-os kihasználtsággal üzemeltethető.
Az épület aljában éttermek, fitness terem is megtalálható, maga a ház szinte szállodai színvonalat képvisel, ahol szerződhetünk takarítócéggel, recepcióval vagy akár a teljes bérbeadás kiszervezhető.
A lakás tulajdoni lapon 93 nm-es, ami felével tartalmazza a teraszt is. Ideális elrendezésű: tágas, napos, étkezős nappalival, több szárnyú ajtóval szeparálható vagy egybenyitható konyhával, 2 kényelmes hálószobával, külön fürdő és wc-vel, közlekedő helyiségekkel rendelkezik.
Az igazi különlegességét a 37 nm-es zavartalan terasz adja.
Igazán egyedi ingatlan, melynek az értéke csak növekedni fog, egyedülálló lehetőség akár befektetni szándékozóknak, akár nagyvárosi impozáns otthonra vágyóknak.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产